brood wordt afgewogen in grammen
Door: Rudolf
02 Juli 2013 | San Marino, San Marino
Vandaag was het de dag van Jaylisa. Zij wilde gaan klimmen in bomen. We zijn geweest in adventure parc. Het was een soort klim muur, maar dan met bomen. als je bovenin de boom zit, kun je via de kabelbaan naarbeneden vliegen. Verder is de truc van italie iederekeer hetzelfde. Ook bij dit park kun je de volgende dag gratis naar binnen. Ook de andere attractie parken werken op deze manier. Één dag betalen, twee dagen naar binnen.
Morgen gaan we dus nog een keer.
Verder zijn we niet zo tevreden over de supermarkt. We zoeken een andere, maar hier in San Marino lijkt het erop, dat er maar één merk supermarkt is. Het meest opvallend vond ik het brood. Dat staat in grammen aangegeven. Brood wordt net als groente en fruit afgewogen. Rare jongens die Italianen.
Verder heb ik vandaag nog een poging gedaan om de luifel te plaatsen. In de grond krijg ik bijna geen haringen. Ik heb nog maar eens tien spijkerharingen gekocht. Die krijg je wel de rots grond in.
Rudolf, Jaylisa en Melanie.