Naar het maggiore meer in noord italie
Door: Rudolf
13 Juli 2013 | Italië, Feriolo
De laatste echte vakantiedag in San Marino ben ik wezen kijken in het Ferrari museum samengesteld door marinello. Leuk museum als je van bijzondere ferrari's houd. Zo kun je de Ferrari van Marilin Monroe's er zien. Ook zijn bijna alle fabrieksmodellen te zien tot de tachtiger jaren. Daarnaast ook voor en achter vleugels van race modellen.
Tegenover het Ferrari museum ligt het grootste luchtvaart museum van italie. Ik ben er naartoe gegaan na het ferrari museum. Bijzondere militaire luchtvaart modellen uit het voormalige oostblok waren er te zien, zoals een Mig 23, dienst gedaan in oost Duitsland. Etc, etc. Zeker de moeite waard om eens te bezichtigen.
'S avonds voorbereidingen getroffen voor het vertrek richting het noorden.
13 juli
Lange dag, die ik nu aan het afsluiten ben. We zijn om vijf uur opgestaan, en om half elf reden we weg van de camping. In de voorbereiding had ik twee campings geselecteerd aan het meer Maggiore. Daar kwam het allemaal niet van, want beide campings waren vol.
De derde was niet vol, maar wilden we niet staan. We zijn tenslotte gekomen op de camping orchidea nabij Feriolo.Aardige camping zie www.campingorchidea.it
Ik ga nu slapen.
18 Juli 2013 - 10:31
Francien:
Die camping ziet er leuk uit hoor! Zou ook wel wat voor ons zijn, alleen wel erg ver weg...